Kome je namijenjena stranica?

Stranica prilagodba-klimi.hr stvorena je kao sveobuhvatna interaktivna platforma o prilagodbi klimatskim promjenama u Republici Hrvatskoj. Namijenjena je hrvatskim građanima,  javnom i privatnom sektoru, vladinim i privatnim institucijama, znanstvenim institucijama, te stranim državljanima koji žele saznati najnovije informacije na području prilagodbe klimatskim promjenama u Republici Hrvatskoj i šire.

Dva su smjera komunikacije:

  1. INFORMIRAJTE SE!

Mrežna stranica je namijenjena širokoj publici s različitom pozadinom i razinom znanja. Srha platforme je povezati sve dionike i pružiti relevantne informacije o utjecaju klimatskih promjena i mogućnostima prilagodbe klimatskim promjenama kako bi ojačali sposobnost društva prilagodbi.

  1. INFORMIRAJTE NAS!

Mrežnom stranicom želimo stvoriti platformu za širenje informacija svim znanstvenicima koji se bave proučavanjem klimatskih promjena i njihovih utjecaja na okoliš i društvo, te drugim stručnjacima koji testiraju i primjenjuju razna rješenja kako bi se smanjio negativni utjecaj, ali i iskoristio pozitivni utjecaj klimatskih promjena.

Ako imate dodatnih pitanja ili biste nas htjeli informirati o vašim aktivnostima, možete nas kontaktirati putem sljedeće e-mail adrese: prilagodba@mingor.hr.